FII ANTREPRENOR DE SUCCES
Iti poti indeplini visul de a avea
PROPRIUL BUSINESS
, cu ajutorul nostru!
Alege franciza Fit4You Delivery și te vei bucura de un parteneriat durabil și de o mulțime de beneficii special concepute pentru afacerea ta.

Dacă nu ai experiență antreprenorială anterioară, o franciză este o alegere bună, fiind o afacere testată cu succes de alții. Business-ul este deja cunoscut în piață, iar francizele sunt mai sigure decât afacerile individuale.
DE CE SA DESCHIZI UN
BUSINESS IN SISTEM DE FRANCIZA?
Contacteaza-ne acum
Notorietate
Brandul Fit4You Delivery este cunoscut și apreciat, clienții ne aleg pentru preparatele gustoase și bogate în elemente nutritive esențiale, pregătite zilnic în bucătăria noastră, meniurile Fit4You Delivery fiind alegerea ideală pentru cei care doresc să mănânce sănătos și să se mențină în formă dar și pentru persoanele care nu au timp pentru organizarea meselor și pentru pregătirea unor preparate sănătoase zilnic.
Prezenta online
Datorită experienței acumulate, vei avea acces în permanență la suportul și know-how-ul Fit4You Delivery. În plus, vei putea să folosești site-ul www.fit4youdelivery.ro ca pe un instrument de prezentare a business-ului tău.
Meniuri diversificate
Fit4You Delivery îți livrează, acasă sau la birou, meniul complet pentru toată ziua, meniul pentru masa de prânz sau pentru cină, meniul cu 6 sucuri din fructe și legume proaspete, 100% naturale, și multe altele.
Business management
Franciza Fit4You Delivery este o afacere la cheie, în care primești toate instrumentele pentru un management și un marketing eficient, care să atragă, să păstreze și să facă clienții să revină. Vei avea la dispoziție un manual operațional și de brand, alături de campanii de marketing la nivel național.
Training
Fit4You Delivery îți va pune la dispoziție manual și sesiuni de training pentru a te ajuta să dobândești cunoștinte necesare despre procedurile și standardele interne.
Aplica acum pentru o franciza
8 pași pentru franciza Fit4You Delivery
1. Completează formularul
2. Vizitează-ne la locația centrală sau stabilește o întâlnire cu reprezentanții Fit4You Delivery.
3. Pregătirea documentației juridice necesară
4. Semnarea contractului de franciză
5. Pregătirea și dotarea spațiului ales
6. Recrutarea personalului
7. Participarea la trainingul special și la programele de pregătire
8. Lansarea francizei cu suportul specialiștilor Fit4You Delivery
Costurile de franciză cuprind:
Taxa unica
€8.000
intrare in franciza
(one time cost)
Investitia globala
€50.000
(suma poate varia în funcție de
suprafața locației,dotări, mobilier
sau numărul de angajați)
Redeventa
lunara
5 %
Contributia lunara
de marketing
4 %
Fit4you Delivery
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0736007676
WhatsApp