Informatii utile

Cum plasez o comanda?

Pentru a plasa o comanda alegeti mai intai unul dintre cele 5 tipuri de meniuri de pe site: Fit, Energy, Vegan-Alcalin, Alcalin-Detox sau Master-Detox.

Daca ai optat pentru Meniul Fit sau Meniul Energy iti poti alege si numarul de calorii pe care vrei sa il contina.

In functie de obiectivul tau (slabit, mentinere sau crestere masa musculara) poti alege aportul de calorii cel mai potrivit pentru tine.

Dupa ce ai selectat tipul de meniu alege ziua sau zilele in care vrei sa iti livram, intervalul orar si plaseaza comanda.

Comenzile plasate pana in ora 15:00 vor fi livrate a doua zi.

Daca ai nedumeriri sau probleme in a plasa o comanda ne poti suna la numarul afisat pe site sau ne poti scrie pe Facebook sau Instagram.


Cat costa livrarea?

Indiferent de cate meniuri ai comandat sau pe cate zile ai comandat noi iti oferim livrarea GRATUITA dacă alegi să primeşti meniul SEARA. Avem, de asemenea, opţiunea de a vă livra meniul DIMINEAŢĂ, pentru un cost extra de 4 lei/ zi. Singurele zone pentru care se percep taxe de livrare 4 lei/ zi si seara si dimineata sunt Corbeanca, Mogosoaia si Chitila.


Care este intervalul de livrare al meniurilor?

Putem livra meniurile comandate in urmatoarele intervale: 07:00-08:30, 08:30-10:00, 20:00-21:30, 21:30-23:00.


Puteti livra si in afara Bucurestiului?

Momentan putem livra doar in Bucuresti, Otopeni, Voluntari, Bragadiru, Chiajna, Popesti Leordeni, Pantelimon, Dudu, Rosu, Corbeanca, Mogosoaia si Chitila.


Fit4you Delivery livreaza si in weekend?

Livram de Luni pana Sâmbătă, dar iti poti comanda 2 meniuri pentru ziua de sâmbătă, astfel incat sa manaci sanatos si în ultima zi din săptămână. Avand in vedere ca majoritatea felurilor de mancare incluse in meniurile noastre nu sunt procesate termic nu recomandam pastrarea alimentelor in frigider mai mult de 24 de ore.


Care sunt modalitatile de plata?

Poti plati online cu cardul (plata este securizata prin TwisPay), prin ordin de plata sau depunere cash la orice bancomat ING.


Se pot personaliza meniurile?

Meniurile Fit4you Delivery sunt concepute de un bucatar cu peste 10 ani de experienta in dieta alcalina.

Ele sunt gandite in asa fel incat sa asigure aportul necesar de vitamine si minerale de care corpul are nevoie.

Preferam sa nu customizam meniurile noastre pentru atat a nu altera numarul de calorii cat si pentru ca acestea sunt concepute in asa fel incat sa iti asigure aportul maxim de vitamine si minarale de care corpul are nevoie.


Cat de des se schimba meniurile?

Pentru ca tu sa nu te plictisesti de aceleasi feluri de mancare modificam meniurile de la saptamana la saptamana, cu exceptia sucurilor verzi din meniul detox care sunt indispensabile acestui tip de dieta.

Fit4you Delivery
Bucuresti, Str. Amman, nr. 23, sector 1 Bucuresti, Romania
0736007676