autor: Simona Stanoi
Simptomele care
tradeaza dieta preponderent acida:
-Cresterea in greutate
-Durerile de oase si de articulatii
-Arsurile la stomac
-Digestia slaba, crample intestinale
-Oboseala cronica
-Tulburarile tractului urinar
-Pierderea densitatii osoase
-Slabiciunea musculara
Recomandari de
urmat când tii dieta alcalina
-Consuma multe fructe si legume alcaline, ca atare sau
sub forma de sucuri precum salata verde, castravetii, broccoliul, conopida, mazarea
verde, dovleceii, patrunjelul, rosiile, ciupercile, varza, prazul, ridichiile, lamaile,
bananele, avocadoul, piersicile, ciresele, grapefruitul, quinoa, hrisca, nucile,
ghimbirul, migdalele, sarea de mare, cimbrul, busuiocul, ardeiul iute.
-Poti include in dieta ta alimente acide având grija sa
nu depaseasca procentul zilnic recomandat de 20%: lapte, iaurt, branza, unt,
porumb, fistic, dulciuri, muraturi, mamaliga, inghetata.
-Elimina produsele alimentare prelucrate precum zaharul
alb, orezul alb sau faina alba.
-Foloseste uleiuri de calitate, presate la rece.
-Bea zilnic aproximativ 2 l de apa, avand grija sa aiba un pH cat mai ridicat sau, daca ai posibilitatea, achizitioneaza-ti un filtru de apa care creste nivelul pH-ului. De asemenea, poti consuma si ceaiuri din plante, sucuri si supe din legume si lapte de soia sau de migdale.
Regimul alcalin-detox conceput si oferit de Fit4You Delivery respecta toate aceste principii, fiind atent pregatit, din cele mai bune ingrediente si apa alcalina, sub atenta indrumare a specialistului, cu peste 10 ani de experienta in dieta alcalina in cele mai mari centre din Bodrum. Pentru un stil de viata sanatos, poti consuma zilnic meniul alcalin-detox, chiar si o viata intreaga.
Atunci când vine vorba de detoxifiere, sunt persoane care considera ca este un obicei necesar si persoane care considera ca totul este doar o "scamatorie". Noi nu vrem sa intram in discutii contradictorii cu nimeni, fiecare având dreptul sa se documenteze, sa isi aleaga si sa urmeze solutiile dorite. Noi vrem sa va spunem ce inseamna pentru noi d..
Citeste mai departeautor: Simona Stanoi Caloriile ar trebui sa ofere energie, asadar cum pot fi goale? Caloriile goale furnizeaza intr-adevar energie, insa nu sunt echilibrate din punct de vedere nutritional, privand organismul de elementele nutritive esentiale pentru a functiona corespunzator. De aceea, ar trebui sa le eviti, in special daca ti-ai propus sa slab..
Citeste mai departeDieta alcalina, bazata in mare parte pe fructe si legume, reduce aciditatea din sânge si reprezinta un boost pentru sanatatea organismului. Nu numai ca are beneficii medicale, dar te ajuta sa scapi si de câteva kilograme bune, in mod sanatos. Dieta alcalina este deja cunoscuta si practicata in toata lumea, chiar si de catre celebritati.&nbs..
Citeste mai departeProdusele BIO sunt acelea care s-au dezvoltat in medii fara pesticide, fara ingrasaminte chimice si fara aditivi, obtinute prin procedee deloc novice pentru mediul inconjurator si consumator. Asadar mai multa sanatate si mai mult gust pentru tine! Potrivit unui studiu, “The World of Organic Agriculture”, piata produselor bio, la nivel de consum..
Citeste mai departeBeneficiile sfeclei rosii sunt cunoscute inca din antichitate. Aristotel scria despre aceasta inca din secolul al IV-lea. Este o sursa excelenta de vitamine si minerale, care ne ajuta sa ne mentinem sanatosi si lupta cu succes impotriva mai multor afectiuni. Sfecla rosie este o planta erbacee bianuala, de cultura anuala (Beta rubra), din familia Ch..
Citeste mai departeAlimentatia este cea mai importanta atunci când vrei sa faci schimbari cu stilul tau de viata. Te ajuta sa dai jos kilogramele nedorite, sa ai un organism mai sanatos si tot ea este cea care influenteaza si cresterea masei musculare. Daca esti pasionat de sala, de sport, iar obiectivul tau este sa te "maresti", este necesar sa urmezi un regim hipe..
Citeste mai departe